Dylan Reese var det nog få här hemma som hade koll på innan HV71 i veckan signade amerikanen för ett år framöver. Frågan är om Reese var HV:s förstaval?

31-årige Dylan Reese kommer närmast från AHL och Springfield Falcons. Han började sina seniorkarriär med att spela collegehockey för Harvard University och har efter det 78 NHL-matcher på sitt kontor, men flest matcher har han gjort i AHL. Han har också en KHL-säsong bakom sig 2013-14 i Amur Khabarovsk.

Om det här är spelaren som lyfter HV på backsidan låter jag var osagt, för jag har noll koll på vad Reese går för. Men det verkar vara en allround och skridskostark back.

Silly season är intressant. Länge händer ingenting och så rätt som det är så är det proppen ur.

Skellefteå landadade idag Kyle Cumiskey och vad han har uträttat i SHL och i Modo tidigare är välkänt. Frölunda tog VM-meriterade Matt Donovan, som inte heller han lyckats fullt ut i NHL. Man kan väl anta att båda spelarna fanns på HV:s radar också, men sedan får var och en göra sin egen ranking. Vad utfallet blir återstår att se.

Samtidigt kommer Ryan O’Byrne med beskedet att han lägger av. Han och HV gick ju skilda vägar, trots att det fanns ett kontrakt. Där kan man också spekulera i vad detta kostade HV? Normalt sett finns det oftast en annan klubb som tar över kontraktet helt eller delvis, men så blir det inte här. Det lär i alla fall inte bli en mindre kostnad för HV att Ryan slutar spela.

Lämna ett svar:

Please enter your comment!
Please enter your name here